Teraz jest Śr, 16 kwi 2014, 06:12

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 21:08 
Avatar użytkownika

Od: Śr, 30 sty 2013, 12:59
Posty: 126
Lokalizacja: Gdynia
Rok produkcji: 2008
Silnik: benzyna 2.0
Moc: 147
Witam,
czy przygotowanie płyty z mp3 to jakaś filozofia w mazdzie gen.II?
Wgrałem6 katalogów i po włożeniu komunikat "check cd" i go wywala.


 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 21:26 
Avatar użytkownika

Od: Pt, 19 paź 2012, 16:57
Posty: 3207
Lokalizacja: Gdańsk
Rok produkcji: 2009
Silnik: 2.2 MZR-CD
Moc: 185 KM
Moment: 400 Nm
Płyta DVD?

_________________
6月中の集会で登録!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 22:04 
Avatar użytkownika

Od: Pt, 19 paź 2012, 21:35
Posty: 2672
Lokalizacja: JuKej
Rok produkcji: 58
Silnik: 2.0 diesel
Moc: 143 KM
nagraj na zwykla cd


 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 22:22 
Avatar użytkownika

Od: Śr, 30 sty 2013, 12:59
Posty: 126
Lokalizacja: Gdynia
Rok produkcji: 2008
Silnik: benzyna 2.0
Moc: 147
CD, nie zawracałbym dupy:)


 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 22:24 
Avatar użytkownika

Od: Pt, 19 paź 2012, 16:55
Posty: 3887
Lokalizacja: Warm-Maz
Rok produkcji: 2008
Silnik: 2.0 MZR-CD
Moc: 143KM
Spróbuj wgrać bez folderów.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 22:25 
Avatar użytkownika

Od: Cz, 25 paź 2012, 18:53
Posty: 2159
Lokalizacja: Luton, Gorzow Wlkp, Krakow.
Rok produkcji: 2010
Silnik: 2.2 ON
Moc: 136kW/ 180hp
Moment: ok. 400Nm
A odzczytuje te mp3 na kompie?

_________________
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 22:34 
Avatar użytkownika

Od: Pt, 19 paź 2012, 21:35
Posty: 2672
Lokalizacja: JuKej
Rok produkcji: 58
Silnik: 2.0 diesel
Moc: 143 KM
czym nagrywales ?? nagraj innym programem - kiedys komus cd nie dzialalo w m6 po nagraniu w nero
A w ogole wczesniej odczytywalo mp3 ? Ja mialem wymieniane radyjko na gwarancji bo pewnego dnia przestalo czytac cd i pojawial sie taki sam komunikat jak u ciebie.
Najpierw moze nagraj zwykla plyte audio, jezeli to zadziala to wtedy uzyj innego programu do nagrania mp3


 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 23:08 
Avatar użytkownika

Od: Pt, 19 paź 2012, 16:55
Posty: 3887
Lokalizacja: Warm-Maz
Rok produkcji: 2008
Silnik: 2.0 MZR-CD
Moc: 143KM
Najlepiej wymień na stacje multimedialną i po kłopocie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 23:37 
Avatar użytkownika

Od: Śr, 30 sty 2013, 12:59
Posty: 126
Lokalizacja: Gdynia
Rok produkcji: 2008
Silnik: benzyna 2.0
Moc: 147
Problem rozwiązany, nie wiem jakim cudem program przekonwertował na wma, nagrałem jeszcze raz i jest ok!


 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr, 6 lut 2013, 09:09 
Avatar użytkownika

Od: Pt, 19 paź 2012, 21:35
Posty: 2672
Lokalizacja: JuKej
Rok produkcji: 58
Silnik: 2.0 diesel
Moc: 143 KM
no to super


 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.060s | 16 Queries | GZIP : On ]

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.12 by Kaczor.