Teraz jest So, 1 lis 2014, 07:08

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 21:08 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 30.01.2013
Posty: 147
Lokalizacja: Gdynia
Model: GH
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Witam,
czy przygotowanie płyty z mp3 to jakaś filozofia w mazdzie gen.II?
Wgrałem6 katalogów i po włożeniu komunikat "check cd" i go wywala.


 Zobacz profil  
 

moderator
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 21:26 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 3409
Lokalizacja: Gdańsk
Model: GH
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Płyta DVD?

_________________
Obrazek

Jazda, jazda, jazda ... czarna Mazda!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
 

moderator
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 22:04 
Avatar użytkownika
Prawie fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2477
Lokalizacja: JuKej
Model: GH
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
nagraj na zwykla cd


 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 22:22 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 30.01.2013
Posty: 147
Lokalizacja: Gdynia
Model: GH
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
CD, nie zawracałbym dupy:)


 Zobacz profil  
 

współzałożyciel forum
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 22:24 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 3260
Lokalizacja: Warm-Maz
Model: Nie mam M6
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Spróbuj wgrać bez folderów.

_________________
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
 

moderator
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 22:25 
Avatar użytkownika
Prawie fanatyk
Offline
Od: 25.10.2012
Posty: 2256
Lokalizacja: Luton, Gorzow Wlkp, Krakow.
Model: GH
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
A odzczytuje te mp3 na kompie?

_________________
Obrazek Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
 

moderator
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 22:34 
Avatar użytkownika
Prawie fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2477
Lokalizacja: JuKej
Model: GH
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
czym nagrywales ?? nagraj innym programem - kiedys komus cd nie dzialalo w m6 po nagraniu w nero
A w ogole wczesniej odczytywalo mp3 ? Ja mialem wymieniane radyjko na gwarancji bo pewnego dnia przestalo czytac cd i pojawial sie taki sam komunikat jak u ciebie.
Najpierw moze nagraj zwykla plyte audio, jezeli to zadziala to wtedy uzyj innego programu do nagrania mp3


 Zobacz profil  
 

współzałożyciel forum
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 23:08 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 3260
Lokalizacja: Warm-Maz
Model: Nie mam M6
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Najlepiej wymień na stacje multimedialną i po kłopocie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

_________________
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 23:37 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 30.01.2013
Posty: 147
Lokalizacja: Gdynia
Model: GH
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Problem rozwiązany, nie wiem jakim cudem program przekonwertował na wma, nagrałem jeszcze raz i jest ok!


 Zobacz profil  
 

moderator
PostNapisane: Śr, 6 lut 2013, 09:09 
Avatar użytkownika
Prawie fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2477
Lokalizacja: JuKej
Model: GH
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
no to super


 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.12 by Kaczor.