Teraz jest Śr, 27 maja 2015, 16:37

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 20:08 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 30.01.2013
Posty: 145
Lokalizacja: Gdynia
Rok produkcji: 2008
Model: GH
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Witam,
czy przygotowanie płyty z mp3 to jakaś filozofia w mazdzie gen.II?
Wgrałem6 katalogów i po włożeniu komunikat "check cd" i go wywala.


 Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 20:26 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 3362
Lokalizacja: Gdańsk
Rok produkcji: 2009
Model: GH
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Płyta DVD?

_________________
Obrazek

Jazda, jazda, jazda ... czarna Mazda!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 21:04 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1720
Lokalizacja: JuKej
Rok produkcji: 2008
Model: GH
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
nagraj na zwykla cd


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 21:22 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 30.01.2013
Posty: 145
Lokalizacja: Gdynia
Rok produkcji: 2008
Model: GH
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
CD, nie zawracałbym dupy:)


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 21:24 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1759
Lokalizacja: Warm-Maz
Rok produkcji: 2010
Model: Nie mam M6
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Spróbuj wgrać bez folderów.

_________________
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  

zasłużony
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 21:25 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 25.10.2012
Posty: 1634
Lokalizacja: Luton, Gorzow Wlkp, Krakow.
Rok produkcji: 2013
Model: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: AT
Wersja: -
A odzczytuje te mp3 na kompie?

_________________
Obrazek Obrazek

IDS - diagnostyka komputerowa, pomoc z zapchanym dpf w Mazdach.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 21:34 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1720
Lokalizacja: JuKej
Rok produkcji: 2008
Model: GH
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
czym nagrywales ?? nagraj innym programem - kiedys komus cd nie dzialalo w m6 po nagraniu w nero
A w ogole wczesniej odczytywalo mp3 ? Ja mialem wymieniane radyjko na gwarancji bo pewnego dnia przestalo czytac cd i pojawial sie taki sam komunikat jak u ciebie.
Najpierw moze nagraj zwykla plyte audio, jezeli to zadziala to wtedy uzyj innego programu do nagrania mp3


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 22:08 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1759
Lokalizacja: Warm-Maz
Rok produkcji: 2010
Model: Nie mam M6
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Najlepiej wymień na stacje multimedialną i po kłopocie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

_________________
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 5 lut 2013, 22:37 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 30.01.2013
Posty: 145
Lokalizacja: Gdynia
Rok produkcji: 2008
Model: GH
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Problem rozwiązany, nie wiem jakim cudem program przekonwertował na wma, nagrałem jeszcze raz i jest ok!


 Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: Śr, 6 lut 2013, 08:09 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1720
Lokalizacja: JuKej
Rok produkcji: 2008
Model: GH
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
no to super


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.